Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säll fjärilsbagatell



Fjäril du berör
väcker liv i lust förför
dina fingrar rör
sig lätt som fjärilsvingar
ger fjärilar i magen




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-18 10:47



Bookmark and Share


  louisegirl
Härligt fint..

2014-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP