Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demokratin urholkas...dagens insiktsutblick



Spel för galleriet
konstitutionsutskottet
makten förenas
Sverige till utförsäljning
har fått mandat av folket

förlustaffär som
bortförklaras ansvarig
minister inte
på plats i pension fullt upp
med att hålla sig undan




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-18 11:35



Bookmark and Share


    MelodyOfMemory
Såg på nyheterna i morse, helt galet..
2014-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP