Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
glöm inte Jesu uppståndelse för att ta med din själ kärlek och glädje! Glöm inte att ödet var "cross", var dess syfte "LOVE" Hans skäl var dig!


Den heliga ljus.

 http://www.youtube.com/watch?v=IdzysgmaoNQ

 

träd har fångat färgen på klorofyll,

Rodnad påskägg.

avslöja gömstället,

Sekulära träd knoppar

 Idag

 våt falla till jorden glada och blomstrande

bland violer.

 Ett barns röst hörs på ett betydande avstånd.

där gräset ännu inte nått höjden

som kommer att knacka på dörren

 Potatis blommor bland färgade fjädrar

 började blomstra,

 i låda på balkongen.

Allting har runt en antydan exotisk av landskapet.

 Persilja tittar igenom tjocka vass.

är långfredag,

 en dag ta din tid och lugnande

inte snöar,

 inget regn

 Vinden blåser inte,

 ingen brännande sol,

det är nykter och fromma stämning för att ta emot Messias.

i morgon kväll

helig ljus.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 413 gånger
Publicerad 2014-04-18 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP