Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där natt finner dag

 

Blinka stilla

du skymmande ljus                  

hör min vädjan

i sovande brus.                            

 

Kom lätta din tanke

finn frid därvidlag

i drömvind som mojnar          

där natt finner dag.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 620 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-04-18 19:31



Bookmark and Share


  helenita VIP
Fin!
2016-10-15

  Knådan
Fint.
2014-04-19

  Maria Sundelin VIP
Bra rytm
2014-04-19

    Monica Kvist VIP
Mycket vackert! Vill läsa den gång på gång och sparar den som bokmärke.
2014-04-19

  axveronika
Ja så vackert
2014-04-19

    ej medlem längre
Snyggt Peter..
2014-04-19

  ResenärGenomLivet VIP
Mjukt och fint...
2014-04-18

    ej medlem längre
Vackra ord att vila ögonen på.
2014-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP