Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kluven



Livet är inget
självspelande piano
tonerna får färg
av samspel mellan svart och
vitt ljuva klanger uppstår

i lögnen finns ett
uns av sanning gömmer sig
mellan svart och vitt
alla kan inte sjunga
men varje röst är viktig

vandrade genom
årstiderna igår du
i solglasögon
med vidöppen kappa och
sommarhatt och jag klädd

för bröllop eller
begravning lyssnar tyst på
ditt pladder och skratt
dämpade klanger från ett
självspelande piano




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-19 11:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vackert och bra!
2014-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP