Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyss



Bönsyrsans klagan
dimstråk i trasor ekot
ingen bumerang
svar i tomrum vill inte
kyssa läppar såriga




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 131 gånger
Publicerad 2014-04-19 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP