Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ogräs eller blomma



Grott frö spirar tar
din blick för given älska
mig för den jag är




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-19 23:11



Bookmark and Share


  axveronika
Ja, det är det som är så svårt med trädgårdsmästeriet. Dom är ofta så vackra ogräsen att dom får vara kvar. Bara livskraften imponerar
2014-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP