Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sticker inte ut



Det finns vinnare
det finns förlorare och
sådana som du
och jag som bara lever
för varandra varje dag




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-20 14:22



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
vem vet
ringarna kanske sprids
2014-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP