Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En svår konst


De flesta orden
blir tillsammans
för det mesta
alltför många

I koncentratet
som är det svåra
nås kanske kärnan
de förgäves
försökte fånga.





Fri vers av Jan Widströmer VIP
Läst 445 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-04-20 15:50



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En rimlig som betraktelse
hellre än blott förkastelse
stundom där rinner till
bortom barndoms Bull o Bill
ord på ord, ej till "belastelse"
2014-06-15

  Julio VIP
Det stämmer.
2014-05-25

  Gunnel Eriksson VIP
Precis så!
2014-04-21

  Heikki Hellman
Djuptänkt
2014-04-21

  Minkki VIP
välfångat!
2014-04-20

  walborg
Det är det som är konst(en).
2014-04-20

  Lena Själsöga Keijser
solstråleord...kanske
2014-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP