Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget huttande, hattarna av



På spaning med ljus
i mörkt vatten augusti
månen bakom moln
papperslyktorna grinar
illa åt inställd kräftfest




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-21 11:38



Bookmark and Share


    MelodyOfMemory
Hahaha..kan tänka mig hur "papperslytorna grinar illa åt inställd kräftfest" :D
2014-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP