Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förlegat uttryck som idag kanske betraktas som antisemitiskt..nåväl, inte avsikten med dikten


Kuljude!!!



Färggranna kulor
några i glas många i
sten gör spår i grus
sista kulan spottar på
den spränger pyramiden




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 847 gånger
Publicerad 2014-04-21 12:51



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
i den stunden är det vår
2014-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP