Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mäniskor är puckelryggiga.

 puckelryggig av bekymmer och bankräntan,

 ser inte hur himlen är blå och våren är vackert.

http://stirileprotv.ro/stiri/social/romanii-au-descoperit-agricultura-hidroponica-ce-presupune-metoda-care-i-a-facut-pe-tarani-sa-se-cruceasca.html

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 308 gånger
Publicerad 2014-04-21 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP