Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brännpunkter

Känslorna vidrör
mina brännpunkter
- smärtpunkter

smärtan - ständigt närvarande
flyter som svarta underströmmar
i blodet

elden -
hittar i sinom tid - även mitt gömställe

känslorna - hittar varje enskild väg
varje dold stig
varje tillflykt

när jag minst anar det
har de funnit sin väg – ut




Fri vers (Fri form) av Kiin
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-21 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kiin
Kiin