Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En känsla

När en känsla - äger rum
när den obemärkt lämnar sitt första spår

När en känsla - vaknar
plötsligt bara finns där

Har den bara bidat sin tid - lurpassat i gränsmarkerna
Väntat - på det rätta ögonblicket
- att ge sig till känna




Fri vers av Kiin
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-21 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kiin
Kiin