Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom kontroll

Jag skapar ett visuellt mönster

bortom

kontroll



uppfylls av passiv

njutning



en puls som driver blodet

vidare

med kroppens

autoreaktion



tills du tvingat mig så långt



att jag vänder mig

ut och in






Fri vers av Kiin
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-22 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kiin
Kiin