Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett glas champagne vid nyårsslaget



I ett glas champagne
ryms så många bubblor


varje druva är smekt med kärlek


varje vridning en lättsam lek


vid nyårsslaget
så många kyssar

på slänten frodas druvan

böljande ur solen hämtas kraft

på nyårsslaget
andas löften

från vårt fönster ser vi jorden

som ger druvan dess karaktär

på nyårsslaget
så många förhoppningar
som gått i kras




Fri vers av Lady Macbeth
Läst 185 gånger
Publicerad 2006-03-25 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady Macbeth