Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillfällig tvekan, Välkomnas tillbaka (softa ofta).


tvekan


\"sluta kasta tid

skydda min själ

ge mig frid

låt det gå väl\"



-jag vågar snart.

om fyra minuter..

njut allt är underbart

sen kan jag gå..



tänk om jag var två,

jag vågar allt

om en stund kan jag gå


men först

en tanke att tänka på

den som är allra störst

(kommer jag våga gå?)


jag tänker att livet föds

jag tänker högt så att det hörs

rummet finns

plötsligt vet jag att jag minns


jag minns att även ting

inte bara rum, kommit till

tro vad du vill.



Känslan lämnar mig

nu vågar jag gå

kan man tänka sig

att tanken kan ändras så.





Övriga genrer av elinore
Läst 233 gånger
Publicerad 2006-03-25 21:58



Bookmark and Share


    Enygma
skitbra. bra skriven, bra text!
2006-03-25
  > Nästa text
< Föregående

elinore
elinore

Senast publicerade
tvekan
magiska nätter
* Se alla