Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som att vara kär fast ändå inte



När jag tänker på dig
får jag ett leende
i mitt hjärta
som att vara kär
fast ändå inte


När jag ser ditt namn
får jag en
bubblande känsla
som att dricka champagne
fast ändå inte


När jag hör din röst
lindrar du min smärta
som en västlig vind
full med sommar
fast ändå inte


När du läser mina tankar
är du som Houdini
du låser upp alla knutar
och släpper mig fri
fast ändå inte




Fri vers av Lady Macbeth
Läst 236 gånger
Publicerad 2006-03-25 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady Macbeth