Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ingen enkel biljett



Tänk en dag kommer jag
att tömma ditt liv
precis som jag gör
med mitt eget
håll dig undan
för svallvågorna
annars sugs du med
och det är ingen
rundtur på Vättern
jag bjuder på




Fri vers av Lady Macbeth
Läst 204 gånger
Publicerad 2006-03-25 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady Macbeth