Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kisse kisse kattafan

 

Jag klipper till dig
för att se om du står kvar
sedan klipper jag till
mig själv
för att känna
om jag lever




Fri vers av Lady Macbeth
Läst 251 gånger
Publicerad 2006-03-25 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady Macbeth