Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Familjehemlighet



Slår ut i full blom
till våren blommar under
sommaren vissnar
på hösten hemligheten
begravd under minnessten

inskriptionen här
i tystnaden vilar en
talför man och far
som gärna berättade
men aldrig sa vem han var

med ett hjärta av
renaste guld var han sin
hustru huld livet
igenom vem är då hon
som sått blomman vid graven






Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-05-01 12:01



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Väcker tankar.
Blomman är kanske inte från en kvinna?
2014-05-01

  lodjuret/seglare VIP
Gräsklipparen en styggelse
runt var sten, bebyggelse
var blomma frihet söker
så envar som den besöker
uppleva får dess fina dräkt
vilken just där syns sträckt
2014-05-01

  Alva Johnsson VIP

Oj, vilka tankar denna lilla blomma kan sätta igång.
Men tänk om den är självsådd!. Kanske bäst att tänka så.
2014-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP