Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
urgut snuffla (madinsane) skrev 'ingentingminnen' och jag läste, sedan lämnade jag följande kommentar. Att tända en cigarett och röka den efter ett skjut, det borde bara självmördare komma på som tidsfördriv. I sömnen.


Kritik på en text (1106) - bara dumt?






Jag tror gång på gång
att jag inte har fördomar
om andra människor
men varje dag
kommer chocken över mig.

Jag lär mig aldrig
oavsett hur många gånger det händer
att möta så mycket dumhet
hos människor
och värst av allt är förstås
att upptäcka dumheten hos mig själv.

Jag vet inte varför din text
fick mig att tänka på det här
men det bara kom för mig
att känslan är den som kommer över mig.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-03 00:03



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Du uttrycker stor eftertanke. omsorg, och självinsikt.

De jag kallar för Gudomlighet.


2014-05-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP