Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom kulisserna på farliga spel- rån rumänska energisystem.

Rån från rumänska energisystem, en lusta med den offentliga medel!

En lust med offentliga medel, direkt inblandad har politiskt stöd från alla parter som har lyckats till makten - vad hände med de autonoma kärnteknisk verksamhet.

Det är den enda europeiska tillverkaren av tungt vatten, råvaror som används för att producera den Cernavoda kärnkraft.

Företaget höll på att dö, och gamarna cirkulerar. På söndag, showen " Rumänien, jag älskar dig ”, gå bakom kulisserna på farliga spel - rån rumänska energisystem.

Dussintals kontrakt Autonoma kontroversiella nukleära aktiviteter ledde till randen av konkurs. Hundratals miljoner lei kastas i förvärv och investeringar skadliga.

Köpa metallurgiska slagg och rester från kol som ett tvivelaktigt företag Strehaia skapade problem i Halanga kraftverk, som tjänar Heavy Waters Plant.

Investeringar i anläggningar som inte fungerar, till skyhöga priser, uppblåst flera gånger suplimentrailor metoden fungerar är vanliga i autonoma för kärnteknisk verksamhet.

 

 

Förbränning av kol i kraftverk producerar många rester. En lera som uppfyller europeiska normer, måste omvandlas till en kompakt massa. Slam tät. Att det tog en investering på 160 miljoner lei .

 

Stölder och oegentligheter hölls vid Drobeta kedja. I en rapport av revisionsrätten under 2013 Mehedinti för att se till att lagren är nästan 250 000 ton kol.

RA för kärnteknisk verksamhet är insolvent, med skulder på över 200 miljoner, men myndigheterna rör sig hårt. Hittills har ingen hållits ansvarig för det som hände.

Skrupelfria affärsmän, chefer oförmögna eller skadliga, politikerna är intresserade av bolaget kastade i Drobeta kollaps.

Vilka var de dödliga beslut för företaget och vad de kan göra, lära söndag kl. 18:00 , i en undersökning som undertecknades " Rumänien, jag älskar dig. "

Cosmin Savu

Källa: Pro TV

 

http://romaniateiubesc.stirileprotv.ro/emisiuni/2014/sezonul-1/combinatul-nuclear-care-cumpara-gunoi-de-la-matusa-lui-leo-din-strehaia-cum-au-ingropat-contractele-paguboase-o-mare-uzina.html

 

http://romaniateiubesc.stirileprotv.ro/emisiuni/2014/sezonul-1/visul-nuclear-al-lui-ceausescu-s-a-topit-in-calorifere-cum-a-ajuns-la-faliment-singura-uzina-de-apa-grea-din-europa.html

 

 




Övriga genrer (Översättning) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-04 07:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP