Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för en gångs skull


och jag fryser om fötterna
men jag brinner för min sak
och då har jag ingen lust
att ta på mig mina kläder
fastän jag fryser om
armar, händer och rygg
för det är nu jag har allt att säga
det är nu jag är jag
och det är nu tiden finns
mellan oss
påklädd som naken
och jag har inte tid att vara varm
jag vill vinna
till högsta pris

jag är naken




Övriga genrer av malin.
Läst 424 gånger
Publicerad 2006-03-26 14:43



Bookmark and Share


  Semir
skönt :)
2006-03-26
  > Nästa text
< Föregående

malin.
malin.