Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

6/5: Limerick till Marit och Rita


Jo, Marit och Rita i Gryt 

förtärs av en ständig dispyt
om kärlek och brunst 
och gossarnas gunst. 
Det mesta är oskyldigt skryt.




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-06 09:06

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Att de skulle just såsom förtäras
istället för att milt sagt föräras
sådant språk för hundra gubbar
av det slag som gärna lubbar
efter tösera, borde här mera läras
2014-05-06
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP