Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varsamma händer



I stenhuggarens
valkiga händer blir hon
förkrossande kär
glömmer för ett ögonblick
att hon blott en grå sten är




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-05-10 10:26



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fint...
2014-05-11

  John Roger
Många bilder på få ord.
2014-05-10

    ej medlem längre
Mästerligt fint skrivet!

Gillar o bokmärker..
2014-05-10

    Mia Sedvall
Underbart fin:)
2014-05-10

  Stjärnöga
Underskön kärlek
formger du här..
2014-05-10

  SpamPippiL VIP
Underbar.
2014-05-10

  Marita Ohlquist VIP
Kul med det oväntade slutet.
Följden blir att man läser en gång till.
2014-05-10

  Maj-Lis VIP
Den var bra
2014-05-10

    MelodyOfMemory
En total oväntad vändning på en sådan kort textstycke :)
2014-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP