Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utveckling av föregående post med fraser från SL:s reklamtavlor. Nu med ljudfil! Men gamle Hodell hade gjort det här mycket bättre.


Inte av Åke Hodell

Nu växer sommarn genom taket
spränger sig fram i ljuset

Such financial

Intar varje fläck
där grönskan gott kan trivas

Very buy

Sommarregn
där bladen dryper
och yrvakna maskar går upp
för att se vad som står på

Many summer

Fåglarna verkar tappa all måtta och sans

Wow

I allt detta kaos
kan du stanna vid en blomma

So travel

Du kan se ett moln skyndsamt dra förbi

Much cheap

Känna att - som vanligt -
går allt för fort

Such cheap




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 539 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-11 18:18



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Vilken rolig dikt! Greppet med den kursiverade affischtexten till höger och trevliga förnumstigheter till vänster, fräscht!
2014-07-06

  Jessica Ebbesson
Ja...reklamen tränger sig på. Men jag låter mig inte distraheras. Finstämd försommarpoesi uppläst med skön Stockholmsdialekt!
2014-05-13

  Susanne Ljung Adriansson VIP
De insprängda fraserna stör den fina dikten... men det var väl det som var meningen antar jag... reklam är ju störande! (Inte minst den larviga SL-varianten.)
2014-05-13

  Tarantaran
" cheap and nasty "
( many summer?! )

dock inte din text,
den var tasty :)

2014-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP