Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Irrfärder



Tätt omslingrade
tårar klättrar på skör tråd
trillar likt pärlor
slocknar i mörkret vakar
natten stjärnornas hemvist





Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-11 18:54



Bookmark and Share


  Stjärnöga
ljuvligt skör
och känsligt
vacker..
2014-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP