Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pippa

Som en fet och skitig kanin

ska jag sära på pälsen

och såra min lilla tofs

låta min en gång så rosa nos

svärtas ner av hans sotiga kuk

Hans lila spruckna händer

på min mjuka mage

Hans neurotiskt stönande

i mina långa vissna öron

Det bästa av allt är

att han säger att jag är ett Freak!




Övriga genrer av Starcastle22
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-12 14:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Spännande! Får mig att tänka på en kompis. Bisexuell som han är med S/M- och uniformfetischism som specialitet.
2014-05-12

  cilax VIP
fint skrivet
2014-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Starcastle22
Starcastle22