Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur jag känner mig ifråga om den jag tycker om just nu


Hur lång tid ska det ta!

en minut två minuter tre minuter

en timme två timmar tre timmar

en dag två dagar

Hur lång tid ska det ta för myntet att falla o du fattar att jag tycker om dig och har gjort det sen du sa hej!




Övriga genrer av Markus.s
Läst 432 gånger
Publicerad 2006-03-27 11:38



Bookmark and Share


  yoyyo
kanske till du visar det :)
kan dock vara lite svårt ibland
2006-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Markus.s
Markus.s