Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har blivit beskylld för att kunna skriva poesi, samt för att inte kunna det. Att kunna skriva, är kanske "gott nog"?


Nyrimmad poesi III




Jag är rik, har två bröder
är dig lik, mitt hjärta blöder
Jag är rik, bär egna kläder
är dig lik, i ogjort väder

så går åren, du kommer åter
du bär din sorg, och du gråter
så går åren, bär andra kläder
du är dig lik, bär med dig väder

nu strålar sol, och vinden vänder
nu blir allt bra, går väl i händer
jag ser dig le, du är min bror
allt blir nu gott, är vad jag tror




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-21 10:16



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
P appret då ha klart
O ch på pennan få fart
E n sak som Du kan
S å bra klarar av man
I går som idag så underbart
2014-05-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
O rd som skrivs
R art när de givs
D å vi till mer drivs
2014-05-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP