Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek -åter kärlek

Älskade
du väcker mig :
Ur min törnrosensömn
med hjälp av dina älskande ögon.
Får mig att känna värmen
som strålar ut från dina händer.
Du förtrollar mig vacker
när jag speglar mig i dina ögon.
Kärlek kan göra under
när två själar möts.
Det känns som vi alltid känt varann
ändå sen första dagen vi mötts.
Låt mig få vila i din blick
så som du vilar i min.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-05-20 22:23



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

Så ömmande vackert
2014-05-26

  anits VIP
Vackert om äkta kärlek.
2014-05-22

  ResenärGenomLivet VIP
Varm kärlek...så fint...
2014-05-22

  Ninananonia VIP
Tycker om
2014-05-22

    ej medlem längre
Värme och kärlek, mycket fin..
2014-05-21

  Lars Hedlin
Mycket fint ;)
2014-05-21

  Birgitta Jacobsson
Riktig kärlek känns så!
2014-05-21

    ej medlem längre
Din varma hand förmedlar vackra ord.
2014-05-21

  Rise Little One
Så kärleksfullt...
2014-05-21

  ULJO
Ljuvligt skrivet
2014-05-20

  Coldasice VIP
Vackert!
2014-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP