Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Conchita Wurst

 

Serbisk patriark skyller på Conchita Wurst för översvämningar på Balkan.

 

Reaktionen av den serbiska ortodoxa kyrkan efter de översvämningar som drabbade landet var en oväntad en.

 

  Patriarken sade att katastrofen beror på de invånare som är feminister och homosexuella utsvävande.

 

De översvämningar som drabbade landet för att angripa homosexuella i landet,

men också Conchita Wurst, transvestit som vann Eurovision den 10 maj;

______________________________________________________

(bara en lite jordisk eftertanke)

-        Vad skulle Gud ha intresse och vinst

  Att krypa i mänskliga och världsliga angelägenheter,så som 

  Vad och hur man gör Personlig hygien?

 

Det här är en sjuk religion i åtanke!

 

Om man gör nöjet att kyssa djävulen, eller handtaget på dörren fortfarande är en miss.

Du kan inte ha all evighetens tid i kyrkan för att kyssa reliker och ikoniska Jungfru Maria och helig son Jesus.




Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-21 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP