Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dras till dig

Likt till förbjuden frukt dras jag till dig,
väl medveten om att jag inte borde.
För vem vill skänka sig själv sorg och lidande.
Sänka ner sig i ett destruktivt träsk,
med risk att kanske aldrig komma upp igen.
Skulle jag släppa efter,
och ge mig helt till dig.
Då vet jag inte om jag kommer ha någon själslig kraft kvar
när du säger att du inte vill ha mig.




Fri vers av Jolli
Läst 853 gånger
Publicerad 2004-08-26 22:18



Bookmark and Share


  Karin Rosberg
mycket stark och levande,
2005-11-11

  Charly
Så himla vacker och så himla sann. Dyster och tragisk, men väldigt bra!
2005-10-18

  Martin VIP
att lära sig simma, är att simma...
2004-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Jolli