Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eller några rader bara.


Haiku om höst kanske...


I solens smekning,
den som nuddar vid min kind
- finns känslan av höst




Bunden vers (Haiku) av morrigan
Läst 510 gånger
Publicerad 2004-08-26 22:25



Bookmark and Share


    Barbro. Norberg-Rönnlund
känsla i denna höst-haiku ! Bra !
2004-08-27

  Martin VIP
fin Haiku!
2004-08-26
  > Nästa text
< Föregående

morrigan