Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ljuva sommartiden

Den ljuva sommartiden
som mig omhändertar
den gör mig ej besviken
mitt hopp i hjärtat tar
till svenska sommar´n hörer
det bästa av allting
det är när blomsterkörer
ju sjunger från sin ring!

Då får man ökad lycka
går ut till blommans doft
ty dessa örter smycka
var väg som ekans toft
Man bliver övermannad
av detta blomsterfång
man önskar så´n blev scannad
på skärm, precis var gång!

Hör blommors glädje skina
så länge du har lust
se dem som just de dina
de ger en härlig must
och formar väg för livet
så varje steg vi tar
för klivet som i drivet
vi blomrik grönska har!










Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-25 18:10



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt**VACKRASTE TID**
Ja Just Nu i Sommarens Skönaste
Blomnings tid,då Blommor,Blader
är Ljuvligt Vackra!
Här vill jag stanna för alltid**/Kramar*
2014-06-01

  Lars Hedlin
Så fint du skriftar här ;)
2014-05-27

    ej medlem längre
En härlig och öm hyllning!
2014-05-26

  ULJO
Som en sommarpsalm
2014-05-25

  byggpoeten
Vackert..
2014-05-25

  Marita Ohlquist VIP
Vacker hyllning!
2014-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt