Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duschtankar



Istället för att
tyngas ner över alla
de du känt som dött
gläds för de som lever och
de du ännu inte mött




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-29 16:31



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Glaset är halvfullt
vackra tankar..
2014-05-30

  angela Täubert fd Jansson VIP
kloka ord!
2014-05-30

    MelodyOfMemory
Kloka tankar du får när du duschar.
2014-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP