Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart dags för hyllningssång igen...räknar ner


Aktiv dödshjälp



Skjut mig eller ge
mig en banan vill inte
leva som grönsak




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-31 18:31



Bookmark and Share


  Annika Persson
Du får permission.
2014-05-31

    ryttarinnan
i många situationer döden blir en befrielse
2014-05-31

  lodjuret/seglare VIP
Ett liv som bok, trädet eller tegelstensromanen, skulle inte vara helt fel det heller.
2014-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP