Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Summer in the City

Solkatter från höghus av glas
leenden från parkens barn
minns ett roligt barnkalas
och solglasögon
i en morrande Ferrari
solhet gatsten
grillrök i gasset
svettiga män med magar
frossar kebaber
hinkar öl
fyrtio grader på glasverandan
så kan det gå
när personalen är för få
och säkringen till ACn har gått
avgaser, avgaser
varmkorv, varmkorv
äppelpaj med vaniljsås
och coca cola
intill Poseidon
en liten tant
blir nästan mosad
av en larmande spårvagn
kvällen kommer
äntligen svalka
äntligen svalka
svalka
svalka
då åker vi runt
och runt
och runt
och tittar på tjejer
summer in the City
värdig Bruce Springsteen








Fri vers (Prosapoesi) av Olle the Bulldog/Olle Ekman
Läst 65 gånger
Publicerad 2023-03-15 16:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Lovin' Spoonful och Bruce Springsteen i samma text.
Inte illa.
2023-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Olle the Bulldog/Olle Ekman
Olle the Bulldog/Olle Ekman