Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När tiden är nu


När tiden är inne

I stunden av rus
Känner jag smaken av det förgångna
Jag tänker på vad jag borde göra
Det finns tankar som jag inte längre vill höra
Jag försöker hålla undan ångest
Kallsupen gör sig påminda
Jag säger åt mig
Skärp dig
Jag vill, jag kan, jag ska
Jag har styrkan
Ledarskapets dyrkan

Tiden är lång
Men efter stunden av rus
Dränks jag i vågor
Tiden är kort och motivationen blott
Ett minne kvar
Tidsuppfattning torkas sakta av




Fri vers av isvind
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-03 00:13



Bookmark and Share


  Palett
En stund av självrannsakan ...... så bra text !
2014-06-03
  > Nästa text
< Föregående

isvind
isvind