Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

6/6 666

jag saluterar inga fanor

står utanför er karneval

väl medveten om mina anor

har jag trots dessa gjort mitt val

det står väl andra fritt att fira

det står mig fritt att låta bli

i frihet ska mitt frö få spira

det som ska bli - teokrati

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    6/6 2014




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-06 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP