Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LITTERÄR MISSHANDEL

Att få sparken från denna  sight  är  mycket enkel,
det är bara att skriva rasistiska inlägg  eller pers-
onangrepp,  sexistiska  inlägg   är  också  effektivt,
helst pedofila sådana, det  lär  enligt  hörsägen ha
funnits en sådan  här som  skrev  om  Astrid Lind-
grens  barnklassiker  i  ett  sexistiskt  scenario där
alla vi kåta barn i Bullerbyn  ägnade sommarlovet
till sexorgier tillsammans med Emil i Lönneberga
och  Pippi,i Villa Villerkulla, den blev portförbjud-
en för all framtid.
Man kan väl ha en viss  förståelse för de amatörer
som vill väcka uppmärksamhet genom uppseende-
väckande  inlägg, men  det  finns  gränser  för vad
som i seriösa ordalag får och bör präntas,all heder
till Astrid  härmed, hon  borde  varit  barnombuds-
man eller statsminister
                                         *




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-07 09:54



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Bra anmärkning!
Det finns gränser
för utagerande amatörer
2014-06-07

  gunnnar nylund VIP
Ja, någonstans måste väl en gräns sättas för det acceptabla... annars blir
det kanske bara rent "skitsnack" för att få uppmärksamhet! Bra inlägg!!
2014-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP