Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ruskdrönare

 

 

Ruskdrönare i våldsamhetens sköra skal

Vrider och vänder sina kroppar

för att komma loss

Världen passar bara inte dom

Dom drar sig runt med ögon stora som nävar

Fyllda & Berusade

Älskar natten

natten fruktar dom

Suger våldstuttens sekret

Kälmtandes som små klockor på vägen fram

Inget lurt på gång

Det är bara så det är

 




Fri vers av Kingstroganoff
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-07 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kingstroganoff
Kingstroganoff