Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att gå i skolan numera är att få lära sig så mycket att det känns som att äta fruktcocktail dagarna i ända till du aldrig mera vill se eller äta fruktkonserver. Bara med den skillnaden att utan vispgrädde smakar det aldrig som en orgasm.


Dagens förklarade ord, decimalkomma




Decimalkomma, kallas det för när en orgasm
är mindre än väntat. Exempelvis noll komma
fem noll, vilket står för femtio procent. Men än
oftare skall kunna beskrivas som 0.05 och det
står då för fem procent, eller en del av tjugo.

Exempelvis ett äpple istället för tjugo. Såvitt det
inte handlar om jordgubbar eller en burk konser
v e r a d fruktcocktail, där det mesta av frukten
är avlägsnad ur mängden. Det kan du lära dig
något av och det upplevda är då just mängdlära.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 252 gånger
Publicerad 2014-06-10 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP