Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*språkets användande av att endast egots föreställningar existerar


PRAGMATISK SOLIPSISM *

Intelligibla  motsägelsers   dispyter  kan  för  den    
emottaglige  provocera när påstående  inte håller
sig  till  sakens  natur, utan i en  slags  intelligent
manipulativ manöver försöker avleda diskussion
ifrån ämnets ambitiösa sakförhållande,allt för att
sakfråga utgör ett hot och ett nederlag för kontra-
henten, den vederläggande och förnedrande  veri-
fieringen  av  frågan  leder  så   sakframställarens
logiska  och  adekvata  framställning  i  mål, trots
idoga försök  med  idiomens till  stående alla bud
att skydda sin målbur. Det enda som för den ned-
erlag förtvivlade kontrahenten återstår är att i eft-
erhand söka urskuldning i en slags bortförklaring
av en förklaring  som  för att förleda åhörarna till
en   övertygande   tilltro  omvandlar  nederlag  till
ett övertag,  genom  ekivok  polemik vars interpre-
tation intet annat  är  än en  obsessio, vilket  leder
till allt annat än  en botgöring,utan utvecklar sig i
sin invecklade  förveckling av desinformativ  infor-
mation.
                                         *




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-10 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP