Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag minns dig- Jag älskade dig



I hallen doftar min parfym
jag hade glömt
att jag kunde lukta så gott

Jag minns dig
när du tog upp min scarf
dina ögon doftade
förföriskt
när du borrade näsan
ända in i min själ
Gud vad jag hälskadte dig




Fri vers av Lady Macbeth
Läst 213 gånger
Publicerad 2006-03-28 14:32



Bookmark and Share


  PetraSally
bra! talande, smärtsamt och ändå humor!
Petra
2006-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Lady Macbeth