Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försökskaniner i en värld av tester.


Försökskaniner

När jag stod därnere
spred sig skräcken alltmer
livet hade nått sitt slutgiltiga test
i en värld där människan endast är en försökskanin

När jag såg henne passera
spred sig lusten att gå alltmer
mot en väg där ensamheten hade sitt övertag
i en värld där endast jag stod själv utan något andetag




Övriga genrer av Omniscience
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-15 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Omniscience