Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Implosion

Ett vakuum uppstår
Fragmenten dras emot

Innerlig tomhet kvarstår
Koncentrationen säger emot

Ordning transformeras till oordning
Kaoset växer i takt med klockans tickande ljud

Intet blir som en uppladdning
En uppladdning av tystnad
Ack vilket oljud




Fri vers (Fri form) av SvartLjus
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-15 02:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SvartLjus
SvartLjus