Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden

När skogen tystnar och fåglarna stillar sig
Precis innan stormen
står jag stilla i alltet
och lyssnar med gapande mun
lyssnar ut i tystnaden och in mot mitt innersta
Stunden varar inte länge
en sekund av evigheten
men den fyller mitt hjärta med ett storslaget lugn




Övriga genrer av morrisan
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-15 16:27



Bookmark and Share


  louisegirl
Ljuvlig!
2014-06-25

  mare VIP
Mycket fin
2014-06-17

  Per "Läsaren" Sörqvist
Hoppas på fler såna stunder
2014-06-15
  > Nästa text
< Föregående

morrisan
morrisan

Senast publicerade
Tystnaden
Vinden vänder
Inuti
* Se alla