Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn väcker tro

Du duschar och jag sitter i din fönsterbräda
Tittar ut
solen och ljudet från cyklar som sveper förbi
Barn leker och vinden viner genom träden
Vatten sveper över din kropp
Sköljer kropp som sinne
Löven leker längst husväggarna
Skuggor blir till fåglar
Det regnar i lägenheten
Masken glider av
Vattendroppar smiter in mellan dina läpparna
Ljudet av hur de slår mot metallyta

Fönsterbrädan knakar mjukt
Håret smeker axlarna
Jag kliver in under ditt regnmoln
Mina läppar tryckta mot dina och pulsen känns ut i tungan
Leker med din
Jag låtsas som om det är kärlek
Regn väcker tro




Fri vers (Fri form) av isvind
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-15 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isvind
isvind